Ξενοδοχείο Περτούλι - Χρυσομηλιά | Τηλέφωνο κρατήσεων 2432 300 400

Τα νέα μας

Τα νέα μας
24/11/2014 T K

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μέχρι την περίοδο των εορτών και για όλα τα Σαββατοκύριακα (έως και 21 Δεκεμβρίου 2014) προσφέρουμε  με 150 € 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Σαλέ του χιονοδρομικού Περτουλίου

Το Σαλέ του χιονοδρομικού Περτουλίου, δικών μας επιχειρηματικών συμφερόντων, θα προσφέρει εκπτωτικές τιμές στους πελάτες του ξενοδοχείου μας, στα  ζεστά ροφήματα ,καφέδες και snacks!!!

Μετέωρα

Κοντά μας επίσης στα 34 χλμ. από το ξενοδοχείο μας βρίσκονται τα Μετέωρα, με την κατανυκτική ατμόσφαιρα ,στα μοναστήρια λόγω των ημερών των Χριστουγέννων και το δέος που σε «πλημμυρίζει» ατενίζοντας τους ιερούς βράχους. Άλλο ένα «πρέπει να το επισκεφτείς»!!!

 

Περτουλιώτικα Λιβάδια

Αλλά οι προσφορές για εσάς τους πελάτες του ξενοδοχείου μας δεν τελειώνουν εδώ….σε συμφωνία με συναδέλφους επιχειρηματίες που ασχολούνται με τις δραστηριότητες αναψυχής (snowmobiles , ιππασία με άλογα στο δάσος ή διαδρομές στα περτουλιώτικα λιβάδια με τετράτροχες «γουρούνες») μπορείτε να έχετε και σε αυτά, εκπτωτικές τιμές !!!

Ο Μύλος των Ξωτικών

Για τους μικρούς – αλλά και για τους μεγάλους – φίλους μας που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο μας , μόλις λίγη ώρα από εδώ, στην πόλη των Τρικάλων ο Μύλος των Ξωτικών που κάνει έναρξη στις 28 Νοεμβρίου θα προσφέρει αληθινά μαγικές στιγμές και θα δώσει μια άλλη νότα χαράς στην εορταστική περίοδο. Αξίζει να τον επισκεφτείτε !!!

http://www.milosxotikon.gr/home

premium domains .